ORANGEVIN
Orangevin er en vintype der giver en helt anden oplevelse en de mere traditionelle typer som rød, hvid og rosé. Vinen er produceret på hvidvinsdruer, men med skalkontakt(maceration) som vi kender det fra rødvinsproduktionen. Vi producerer udelukkende orangevin i ekceptionelle årgange, hvor macerationen af optimalt modnede hvidvinsdruer giver et fyldig og dilikat udtræk af taniner og fenoler fra skallerne, og dermed bidrager med større kompleksitet og struktur.
Dansk fadlagret orangevin produceret på druerne Riesel og Souvignier Gris fra den exceptionelle gode årgang 2018. Druerne har gæret på skallerne i 8-14 døgn inden presning. Vinen er gæret og fadlagret 36 mdr. på et nyt egetræsfad af typen ”Fruit T” fra kult-producenten ”Taransaud” i Bourgogne”. Fadlagringen har blødgjort tanninerne samtidig med, at frugten er bevaret.
Unik og anderledes.