top of page

RØDVIN

Vores rødvine produceres på druerne Cabaret Noir, Rondo, Marquette, Pinotin og Cabernet Cantor. 

Vinflasker.jpg

"AROS" Rødvin 2018

Dansk fadlagret rødvin produceret på druerne Rondo, Cabaret Noir og Pinotin fra den exceptionelle årgang 2018. Rødvinen har mørke bær og krydderi fra rondo, røde bær og friskhed fra pinotin og blødhed og saftighed fra Cabaret Noir. Kombinationen giver en middelkraftig, struktureret, saftig og frisk rødvin.

Pris:     175,-/fl

"AROS" Rondo/Cabaret 2018

Dansk fadlagret rødvin produceret på druerne Rondo og Cabaret Noir fra den exceptionelle årgang 2018. Rødvinen har mørke bær og krydderi fra rondo og blødhed og saftighed fra Cabaret Noir. Kombinationen giver en kraftig, saftig og frisk rødvin med udprægede fadnoter. Fadlagret 36 mdr. på et nyt ”Harmony” fad fra Kádar i Ungarn.

Vinflasker_edited.jpg

Pris:     225,-/fl

Vinflasker.jpg

"AROS" Cabaret Noir 2018

Dansk fadlagret rødvin produceret på druen Cabaret Noir fra den exceptionelle årgang 2018. Denne rødvin fremstår kraftig struktureret, krydret, saftig og elegant. Vinen har lagret 36 mdr. på et nyt Taransaud-fad produceret af det fineste egetræ fra Troncais. En unik vin, som vi er særligt stolte af,

Pris:     295,-/fl     650,-/Mg

"AROS" Den Røde Tråd (L2018)

Et unikum.

En fadlagret dansk rødvin produceret efter Solera-metoden, sammensat de bedste vine fra årgangene 2014, 2016 og 2018.

Vinen kombinerer på smukkeste vis de lagrede forfinede smagsnoter med frugten fra de nyere årgange. Her er power, kompleksitet og elegance forenet i én vin…det bedste af det bedste…og det bedste vingården kan tilbyde.

Vinflasker_edited.jpg

Pris:     345,-/fl

bottom of page